FÓRUM
Kedves Margitka!
Köszönöm a gratulációt és a marasztalást is. Sajnos az utóbbi nem rajtam múlik! Legyen Neked is szép napod!
Szeretettel: Klemi
Kedves András!
Napsugaras szép napot kívánok.
Gratulálok ehez a weboldalhoz!
Igérem gyakran ellátogatok de. Már alig várom, hogy bővűljön a gyűjteményed.(Tudod, hogy Te inspiráltál a recept gyűjtésére?)
Még egyszer szívből kívánom, hogy még nagyon sokáig köztünk légy.
Sok szeretettel üdvözöllek: Margit
Szevasz Jani!
Igen, a csemetéknek sikerült! Nem is akárhogyan! Úgy tűnik, kár volt kutakodnom honlap ügyben, rájöttek, és megcsinálták a meglepetést. Remélem, ennek a barátaim is hasznát veszik majd! :-)
Köszönöm a jókívánságokat!
Szevasz Nándi!
Igazad van, annyi mindent írtak és gratuláltak, hogy ahhoz már aligha lehet bármit is hozzátenni. Így vagyok én is a válaszokkal, így csak annyit mondok, hogy: Mindent nagyon szépen köszönök. A gratulációt, a jó szavakat, a barátságot! Maradjon így még sokáig!
Kedves barátom!
Nagyon örülök, hogy gyermekeidnek sikerült a meglepi. Nem csak neked okoztak örömöt, hanem az egész baráti társaságodnak is.
Kívánom, hogy még nagyon sokszor okozz nekünk és magadnak örömöt.
Sok boldog szülinapot kívánok.
Szervusz Klemi !!
Már annyi mindenhez gratuláltak az előttem írók, hogy nekem már szinte semmi nem maradt ! :-) De valami azért még van. Gratulálok a csodálatos családodhoz, barátaidhoz, akiket a 70 éve alatt “begyűjtöttél” ! :-)
Nagy boldogság lehet köztük élni, így hát folytasd az évek és receptek gyűjtögetését. Sok boldogságot !!!
Nándi
Köszönöm szépen Lajoskám! Nem baj, hogy huncutkodtatok, örülök neki! Azt kívánom, hogy még sok évig huncutkodhass! Persze Veled együtt én is! :-)
Kedves Cili és Béci! Sajnos már a hetvenediken “lakom”, bár jobban szeretnék egy “alsóbb” emeleten élni. Még szerencse, hogy ez csak egy állapot! :-) De azt megígérhetem, hogy fogok még Nektek jó pár receptet “szülni”, nehogy már kaja nélkül maradjatok! Köszönöm a jókívánságokat!
Szevasz Andris! Hiába töröm a fejemet, arról a levélről nem ugrik be semmi. Lehet, hogy akkoriban szállt el a DPG-m, és ezért a kiesés? Mindegy, a lényeg, hogy barátok lettünk, és remélem, hogy ez a barátság még sokáig megmarad! Köszönöm szépen jókívánságaidat!