Vagdalt hús
Elkészítése: 60 deka darált marhafelsált összegyúrunk egy kis kockákra vágott paradicsommal, 2 kicsumázott, összevagdalt zöldpaprikával, egy csokor apróra vágott petrezselyemzölddel, 2 evőkanál liszttel meg sóval. (Ha otthon daráljuk a húst, együtt daráljuk le a paradicsommal, zöldpaprikával.) Lapos pogácsákat formázunk belőle, és kevés olajon mindkét felükön megsütjük.
ÚJABB FELTÖLTÉSEK A RECEPTTÁRBAN:
BARANGOLÁS A NAGYVILÁGBAN:
Barangolás a Benelux államokban
Skandináv barangolás
Barangolás a Baltikum környékén
Afrikai barangolás
Barangolás az arab világban
Déltengeri barangolás
Barangolás Dél-Amerikában
Barangolás Közép-Amerikában
Barangolás Közép-Ázsiában
Barangolás az Alpokban
Barangolás a gallok földjén