Gasztrokaland
Az ízek világa - a világ ízei

Kofapecsenye


Hozzávalók (4 személyre): 50 dkg sertéscomb, 1 kk. só, 10 dkg zsír, 2 gerezd fokhagyma, 15 dkg füstölt szalonna, 5 dkg liszt, 20 dkg sertésmáj, 1 mk törött bors, 1 kk. pirospaprika, 10 dkg vöröshagyma, 5 adag sült burgonya, 1 adag káposztasaláta.

Elkészítés: A húst és a májat szeletekre vágjuk, és kiverjük. Natúron megsütjük, és fokhagymát teszünk rá. Fatálon tálaljuk oly módon, hogy a tálra tesszük a sült burgonyát, ráhelyezzük a hússzeleteket és a májat.

Ropogósra sült hagymakarikákkal megszórjuk, és a tetejére füstölt szalonnából készített kakastaréjt teszünk.

Káposztasalátával díszítjük és tálaljuk.