Gasztrokaland
Az ízek világa - a világ ízei

Korzikai aprópecsenye


Hozzávalók 2 személy részére: 16 dkg pulykahús, 8 dkg vegyes idényzöldség-keverék (paprika, erős paprika, paradicsom, uborka,) 40 dkg sült burgonya, zöldségzöld, só, bors, Erős Pista, sajt, zsiradék;

Elkészítése: A pulykahúst csíkokra vágjuk, kevés zsiradékon megpirítjuk, közben belekeverjük az apróra vágott vegyes idényzöldség-keveréket, és még néhány percig együtt pirítjuk a hússal.

Ízlés szerint ízesítjük apróra vágott zöldség-zölddel, sóval, borssal, Erős Pistával, majd fedő alatt készre pároljuk.
Közben megsütjük a kockára vágott burgonyát, és összeforgatjuk az elkészült hússal.

Tálalás előtt megszórjuk reszelt sajttal.