Papagáj-szelet
Hozzávalók: 30 dkg liszt, 4 tojás, 20 dkg cukor, 1 doboz tejföl, 20 dkg margarin, 1 csomag sütőpor, 1 csomag puncs ízű pudingpor, kakaópor
Elkészítése: A tojásokat a cukorral keverjük habosra, majd adjuk hozzá a lisztet, illetve a sütőport. Ezután a megolvasztott margarint és a tejfölt keverjük a masszához. Lisztezzünk és vajazzunk ki két sütőgerincet. A tésztát válasszuk háromfelé. Az egyikbe tegyük bele a pudingport, a másikba tegyünk pár evőkanál kakaóport, a harmadikba ne tegyünk semmit. Ezután rakjuk a gerincekbe először a fehér, majd a barna, végül a rózsaszín tésztát. Lehetőleg ne nagyon folyjanak egymásba. Ezután rakjuk a gerinceket az előmelegített sütőbe, és közepes lángon süssük kb. 20-25 percig.