Chef Paul Prudhomme's® szárnyas-varázsa
(Chef Paul Prudhomme’s® Poultry Magic®)
A louisianai Paul Prudhomme, America elsőszámú szakácsa találta ki ezt a nagy áruházakban kapható, vadonatúj, varázslatos csirkés étket. Paul a séf a különböző éttermekben eltöltött évek alatt kidolgozta saját fűszerkeverékét, amit a főztjeihez felszolgáltak a vendégeknek. Ezt most elkészítheti saját kis konyhájában is. Kitűnően használhatja parázson, grillben, vagy sütőben sült csirkékhez, pulykához, kacsához, tyúkhoz.
Hozzávalók: 1,5 teáskanál só, fél teáskanál paprika, negyed-negyed teáskanál Cayenne, hagymapor, fokhagymapor, őrölt bors, morzsolt kakukkfű, oregánó és zsálya, csipet kömény
Valamennyi hozzávalót alaposan keverje össze, és tegye jól zárható fűszertartóba. Ízlése szerint fűszerezze ezzel a húsokat.