Gasztrokaland
Az ízek világa - a világ ízei

Baconba tekert spárga


Vendégváró falatok, amit villámgyorsan el lehet készíteni és garantáltan mindig sikerül!

Hozzávalók:
1 üveg spárga
1 csom. fekete-erdei sonka
1-2 ek majonéz

Elkészítés:
A spárgát kinyitjuk, a levét leöntjük, majd a zöldséget papírtörlővel kissé megtöröljük és félbevágva félre tesszük.

A bacont hosszában szintén félbe vágjuk.

Az összeállítás igen egyszerű: leterítünk egy fél szelet bacont, rányomunk egy kevés majonézt, rátesszük a félbevágott spárgát, majd feltekerjük a a bacont. egy fogpiszkálóval rögzítjük, így nem csúszik szét és evéskor könnyebb megfogni a falatokat.

Érdemes tálalás előtt 1-2 órára hűtőbe tenni, hogy összeérjenek az ízek.